23. 11. 14

DELO Z SEBOJ

Znamo šteti, pisati, govoriti, plesati, in se nasmejati, vendar ali  znamo delati z seboj? Knjige in revije z podobno tematiko imajo vedno višje naklade, delavnice rastejo kot gobe po dežju, kar pomeni, da se zavedanje človeka spreminja in veča. Usmerjamo se v sebe, in manj v zunanji svet. Postal nam je pomemben naš notranji svet. Ta svet je najbolj živahen sistem, ki nam služi kot stroj, da smo lahko to kar smo, da delamo kar želimo, da smo bitja ustvarjanja. 

V prvem delu spoznavanja notranjosti in čustvenih doživetij je pomembno zavedanje sebe, kjer se zavemo, kaj čutimo, kaj nam govori naša intuicija. Nato si dovolimo, da je to dojemanje del nas, in ne zaustavimo eksplozije čutil. Le tako bomo lahko naredili nekaj novega, lahko je to le narisana risba, pogum za sestavo dopisa za novi projekt, napisana pesem. To ustvarjanje je izraz naše duše, to smo "pravi" mi.

Razmislek: Slediti sebi vodi do svobode.


Ni komentarjev:

Predstavljena objava

ŽIVLJENJSKA VIZIJA

Kaj bom, ko bom velik/a? Kot majhni sanjamo o viziji dela, ki ga bomo opravljali, ko bomo veliki. Pa se res zgodi tako, kot smo si preds...