3. 10. 16

LJUBEZEN IN ODPUŠČANJE

Življenje je lepo, vendar se pojavljajo velike in manjše težave, katere moramo nenehno reševati ter iskati nove poti. Problem nastane, ko se zataknemo, in se zadeva ne razreši. To je lahko npr. nenehen konflikt z neko osebo, zdravstveni problemi, nenehna utrujenost, finančne težave, težave v partnerskem odnosu.. 

Thomas Keler opisuje univerzalno resnico, ki pravi, da je rešitev v odpuščanju in ljubezni. Naši starši so nam pomagali odrasti in so naredili največ kot so lahko. Postali smo osebe z pozitivnimi in negativnimi lastnostmi. Ker največkrat sovražimo šibke dele svoje osebnosti, se zaciklamo v jezo, zavist, žrtev in krivdo, ter produciramo nizko vibracijo energije. S tem privlačimo še več slabega. Ko pa spustimo zamero do okolice in do sebe, ter odpustimo, začutimo svobodo, počutimo se tono lažji, na obrazu se nam nariše nasmeh - začutimo ljubezen.

Razmislek: "Ljubezen je dajanje, ljubezen je odpuščanje." Sargam Mishra







Ni komentarjev:

Predstavljena objava

ŽIVLJENJSKA VIZIJA

Kaj bom, ko bom velik/a? Kot majhni sanjamo o viziji dela, ki ga bomo opravljali, ko bomo veliki. Pa se res zgodi tako, kot smo si preds...