22. 1. 12

RAZJASNITE, KAM GRESTE



Doseganje tistega, kar želimo, je težavnejša pot. Sprememba poteka tako, da se odločimo kam gremo in se poslovimo od tistega, kar imamo.

Če si ne določimo ciljev in ne vztrajamo pri svojih načrtih, lahko življenje postane prazno in dolgočasna vaja. Pazimo le, da delamo iz sebe ter svoje strasti in ne iz želj drugih, saj tuja zaveza prinaša "hojo po Luni".

Življenje je v vseh primerih brez zagotovil. Ne vemo, kaj se bo zgodilo naslednjo sekundo, kaj šele minuto, uro, dan, teden, mesec, leto.

Pomagate si lahko z vprašanji: Kaj pričakuje od sebe? - Najboljše povezovalno vprašanje je v tem primeru: Kaj bi delali, če bi imeli še 2 leti življenja: je to trenutno delo ali je to kaj drugega? Kdo ste ? Ali ste nekdo, ki rad piše pesmi ali članke; Ali ste nekdo, ki rad fotografira; Ali ste v prostem času osebni trener. Ali ljubite naravo? Imate domačega ljubljenčka? Vse to vam da odgovor, da imate strast in talent.

Razmislek: Če o svoji poti še niste razmišljali, začnite sedaj.


1 komentar:

NikMan pravi ...

Jaz sem bolj tiste sorte kot prepevajo Pop Design.

Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni.

http://www.youtube.com/watch?v=0tS7J1FGXpQ

Predstavljena objava

ŽIVLJENJSKA VIZIJA

Kaj bom, ko bom velik/a? Kot majhni sanjamo o viziji dela, ki ga bomo opravljali, ko bomo veliki. Pa se res zgodi tako, kot smo si preds...